روانشناس ایرانی در سوئد : اگر در سوئد زندگی می کنید و به روانشناس احتیاج دارید ،راه های بسیاری وجود دارد که می توانید انجام دهید.
اما اگر اولویت شما مشورت با یک روانشناس ایرانی است ، می توانید از مشاوره آنلاین و حضوری با گروه خوبی
از مشاوران ما استفاده کنید. مطمئناً مشورت با روانشناس ایرانی در سوئد کمی دشوار است و بزرگترین
مشکل برای شما پیدا کردن یک مشاور فارسی زبان است که با روان ایرانی آشنا است. مشاوره آنلاین برای ایرانیان سوئدی
روشی مؤثر برای استفاده از خدمات روانشناختی است. برای تماس با مشاوره در سوئد می توانید با
مشاوره آنلاین با روانشناس در ایران رزرو کنید و در اولین فرصت از این خدمات استفاده کنید.
چگونه یک روانشناس ایرانی در سوئد و استکهلم پیدا کنیم؟
در ابتدا باید خصوصیات یک روانشناس خوب را مرور کنیم تا با دانش نسبت به آنها بتوانیم یک روانشناس ایرانی خوب در سوئد و یا هر جای دیگری پیدا کنیم.
روانشناس ایرانی در سوئد را چگونه پیدا کنیم ؟ رزرو وقت با روانشناس فارسی زبان
نکته مورد ذکر آن است که اکثر افراد آگاهی از خصوصیاتی که باید یک مشاور و درمانگر خوب داشته باشد و اینکه آنها چه توقعاتی میتوانند از درمانگر خود داشته باشند، ندارند. یک روانشناس آگاه، دانا و باتجربه میتواند با توصیههای مناسب باعث رشد فردی، خانوادگی و اجتماعی مراجع شود و همچنین یک مشاور بیتجربه و ناآگاه و از همه مهمتر، یک مشاور غیرمتعهد میتواند بهشدت به مراجع آسیب بزند. بنابراین اگرچه تخصص مشاور بسیار مهم است اما تعهد اخلاقی مشاور عامل مهم تری می باشد که شما باید نسبت به آن از طرق مختلف مطمئن باشید. پایبندی به اصول اخلاقی و تعهد کاری فاکتوری است که به شدت در ارتباط با هر مشاوری باید مورد نظر قرار دهید.
برای رزرو وقت به سایت localpsychology.com مراجعه کنید
ویژگیهای یک روانشناس ایرانی در سوئد و یا استکهلم
۱. حس همدلی: یکی از ویژگیهای روانشناس خوب، حس همدلی او با مراجع است. حس همدلی مشاور به چه معنا است؟ همدلی در اصطلاح روانشناختی آن عبارت است از مهارت و قدرت درک احساسات مراجع بدون هرگونه قضاوت و پیش داوری.
روانشناس ایرانی در سوئد را چگونه پیدا کنیم ؟ رزرو وقت با روانشناس فارسی زبان
رواندرمانگر و یا مشاوری که بواسطه ضعف و کمبودهای شخصیتی خود، دائماً قصد دارد مهارت، قدرت و برتری خود را از لحاظ علمی و یا شخصیتی به اثبات برساند، مسلماً درگیر مشکلات شخصیتی خویش میباشد و به هیچ وجه نمیتواند به مشکلات و مسائل مراجع علاقه نشان دهد.
درمانگر و یا مشاور باید قادر باشد یک رابطه صمیمانه و امن با مراجع برقرار کند، زیرا قسمت بزرگ مشکلات مراجع ناشی از احساس دوست نداشتنی بودن و غیرقابل پذیرش بودن از سوی دیگران است. مشکلاتی که در کودکی فرد و در فضای خانه ایجاد شده است در صورتی که در اتاق درمان نیز ادامه یابد، مسلماً موجب وخیمتر شدن حال مراجع میشود، ولی اگر روان درمانگر احساس امنیت و همدلی و دوست داشتنی بودن را به مراجع بدهد، قطعاً میتواند به بهبود مراجع کمک کند.
درمانگری که خود از لحاظ شخصیتی رشد نیافته باشد، توانایی آن را ندارد که با مراجع احساس همدلی کند. درمانگر اگر در کودکی احساس دوست داشتنی بودن، ارزشمند بودن و پذیرفته شدن نکرده باشد، مسلماً نمیتواند بهدیگران احساس دوست داشتنی بودن و یا ارزشمندی بدهد.
۲. احساس پذیرفته شدن: مراجع باید این احساس را بکند که مورد پذیرش روان درمانگر قرار دارد. مراجع باید احساس کند که مورد قضاوت روان درمانگر قرار نمیگیرد. او باید مطمئن شود که با وجود داشتن هر سابقه، احساس و یا فکری، بدون هرگونه پیش داوری مورد پذیرش درمانگر است.
مراجع زمانی به روان درمانگر مراجعه میکند که احساسات بدی نسبت به خود دارد. او خودش را مورد انتقاد، سرزنش و ملامت قرار میدهد. به همین دلیل باید به نزد روان درمانگری برود که باور به ارزش ذاتی همه انسانها فارغ از رنگ، نژاد، مذهب، تحصیلات، میزان ثروت، موقعیت اجتماعی و مشکلی که بهخاطر آن ارجاع کرده است، دارد.
روان درمانگری که یقین دارد در صورتی که شرایط برای مراجع و یا هر انسانی فراهم شود، او میتواند استعدادهای خود را همانند هر انسان دیگری شکوفا کند، باور خواهد داشت هر انسانی میتواند گوهر خویش را پیدا کند و در مسیر رشد و تعالی قرار گیرد.
مراجع در صورتی که مورد قضاوت مشاور روانشناس قرار نگیرد، میتواند حرفها و مشکلات خویش را اظهار کند. اگر روان درمانگر حتی در ذهن خویش به قضاوت مراجع بپردازد، مراجع احساس اعتماد و امنیت نمیکند. مشاور روانشناس و یا روان درمانگر باید بتواند بدون آنکه در قالب فرد نصیحت کننده برود، مراجع را راهنمایی کند و با کمک یکدیگر مسیر درست را تشخیص داده و انگیزه برای پیگیری هدفها را به مراجع بدهد.
نقش مشاور روانشناس با نقش یک کشیش و یک روحانی تفاوت دارد. مشاور برای مراجع، موعظه نکرده و او را نصیحت نمیکند. مشاور باور دارد که آنچه مراجع در درجه اول به آن محتاج است، احساس همدلی و پذیرش است و آنچه از آن گریزان است، مورد نقد و انتقاد قرار گرفتن است.
مشاور روانشناس باور دارد که راهحل بسیاری از مشکلات، در درون خود مراجع نهفته است و او به آنها آگاه است و او تنها نیاز دارد که ارزش ذاتی خود را جهت تحقق آن راهحلها باور کند. در صورتی که مراجع ارزش ذاتی خویش را باور کند، به هر شرایطی درباره خود راضی نمیشود و برای بهبود شرایط خویش انگیزه پیدا کرده و برای تحقق آن تلاش میکند.
خوب گوش کردن مهمترین تکنیک برای ایجاد حس پذیرش و همدلی در مراجع است. مشاور روانشناس باید با صبر و شکیبایی به حرفهای مراجع گوش فرا دهد و برای بیان نظرات خویش و راهنمایی کردن عجله نکند. مراجع نیاز به کسی دارد که به حرف او خوب گوش داده و او را درک کند. زیرا افراد دیگر برای او سخنرانی بسیار کردهاند و نقاط ضعف او را به کرات به او گوشزد نمودهاند.
روانشناس ایرانی در سوئد و دریافت مشاوره با روانشناس فارسی زبان ؟ رزرو وقت با روانشناس فارسی زبان
۳. اخلاقیات: شاید مهمترین فاکتور لازم برای یک مشاور روانشناس خوب پایبندی به اخلاقیات است، زیرا مراجع با حسی از اعتماد نزد مشاور روانشناس میرود. بنابراین سوءاستفاده از حس اعتماد، بزرگترین ضربه را به مراجع میزند.
- ۰۰/۱۰/۱۹